L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 14 de març del 2022

El Parc del Cambro pateix d'actes vandàlics i actuacions incíviques que perjudiquen tots els usuaris

 

L’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes IV" ha denunciat els actes vandàlics que recentment i de forma continuada està patint el Parc del Cambro, uns fets que obliguen a unes tasques constants de manteniment per mantindre com cal aquest espai públic per a gaudi de tota la barriada..

"El Parc del Cambro està patint de forma continuada actes vandàlics. En nom de tot l’alumnat del taller d’ocupació, tant de l’any passat com el d’enguany, fem una crida al civisme i al respecte dels bens públics comuns" indica la nota que ens ha remés el taller.

 

 

Igualment s'assenyala com és "del tot injust que la falta de civisme d’algunes persones, grans i menudes, materialitzada en actes vandàlics que trenquen, destrueixen, arranquen… perjudique a tota eixa gran majoria de ciutadans i ciutadanes, xiquetes i xiquets de totes les edats que tenen el dret de gaudir cada dia d’aquest espai públic que, quan encara no ha passat un any des de que es va obrir, s’ha convertit en tot un referent a Tavernes i resulta imprescindible com a zona d’oci i esplai".

 

Cal recordar que l'alumnat del taller d'ocupació de l’any passat, amb el seu treball i la col·laboració de l'alumnat dels centres vallera va fer possible la creació d’aquest parc, i ara l’alumnat d’enguany, amb les seues mans, el seu esforç i la seua il·lusió treballa per mantenir i millorar el "Parc del Cambro. Jardí de l’Art",  i per tant demanen demanen respecte al seu treball, a les plantes i a tots els elements que el formen. 

Elaboració a partir de la nota remesa pel taller. El nostre agraïment