L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de març del 2022

La Junta de Govern de la Federació de Falles decideix els plans d'actuació fallera en cas de pluja

 

La Junta de Govern de la Federació de Falles ha decidit plans d'actuació per als actes fallers a cusa de les previsions meteorològiques,

- *Dia 17 de març*. ENTREGA DE PREMIS. Es decidirà a les 17 hores que en cas de no ploure o ploure poc, serà a les 18 hores a la plaça de l'Ajuntament, des del balcó amb els representants de cada falla. 

En cas de ploure més, cada falla estarà al seu casal amb els seus representants i es retransmetrà a les 19 hores en temps real des del Saló de Plens de l'ajuntament. Després la FMT i la seua cort repartirà els banderins falla per falla.

- *Dia 18 de març* OFRENA. Si a les 10 hores plou, s'ajorna per al diumenge 3 d'abril. També la mascletada d'eixe dia 18 es decidirà a les 10 hores si s'ajorna per al diumenge 3 d'abril.

- *Dia 19 de març*. MISSA I MASCLETADA. Si plou les falles aniran directament a l’església. 

Segons el comunicat de la JLF de Tavernes