L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 11 de març del 2022

L'Ajuntament inicia les obres del Centre Jove en un local municipal d'Els Sequers




Les obres d'habilitació del Centre Jove en un local municipal ubicat en la urbanització "Els Sequers" ja han començat. La inversió de l'Ajuntament per aquesta obra és de
44.770 euros, impostos inclosos, i tal com vam publicar, en base a la informació de la PCSP, es va adjudicar a l'empresa "Mesquecons SL", entre un total de 5 empreses que s'havien presentant a la licitació pública.
 
 
 

El Centre Jove s'instal·larà en un local de propietat municipal i l'objectiu d'aquestes obres es corregir la manca dotacional d’espais o instal·lacions dedicades a la trobada i reunió de la gent jove. Aquest local compta amb tres façanes que donen cadascuna a un carrer, però el seu accés és pel carrer Monestir de la Valldigna, junt a l’accés de l’edifici número 20.

 

El local municipal es reforma`amb un disseny modern per obtenir un espai, el més diàfan possible, que  responga a la necessitat de ser flexible per a una fàcil adaptació a les diverses activitats que en el seu interior es puguen dur a terme.  Per tant, aquest local no tindrà res a vore ni parteix de la mateixa concepció d'espai jove quan a usos, dotació ni espai físic  d0aquell local que va llogar l'anterior govern municipal en el Carrer Gabriel Hernàndez i amb una gestió privada que es va assignar a una empresa local.


Plànol de l'edifici (segons la licitació PCSP)

Entre altres, les obres serviran per construir un bany adaptat i es dotarà el local d’equipament per a emmagatzematge i mobiliari per a un òptim ús del personal i de l’usuari.   També s’ha contemplat la reforma de la façana per tal d’aconseguir les condicions d’aïllament tèrmic requerides per normativa i per dotar a l’espai de millor condicions lumíniques i de ventilació. 

Elaboració pròpia