L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 20 de març del 2022

La "nit de la crema" es va poder celebrar gràcies al treball de les comissions i forces de seguretat. Les falles 2022 ja són història!

Falla Cambro 1r premi
 
Tot i el mal oratge que vam patir ahir a partir de la vesprada, amb ruixats en algun moment fort,  l'esforç, la constància i el treball de totes les sis comissions falleres va fer possible una "nit del foc" i la crema de les falles, dels 12 monuments, 6 falles grans i 6 falles infantils, a Tavernes.
 
Falla la Via 2n premi
 
Falla Passeig 3r premi
 
I així cloïen les falles del 2022, després de dos anys d'espera per la còvid i que no s'han pogut viure com tothom hauria desitjat per aquest imponderable que ha estat la DANA Cèlia que avui encara ens "ha obsequiat" amb ruixats.
 

Falla Portal 4t premi
 
Falla la Dula 5é premi

Falla Prado 6é premi


 
Una nit llarga, que començava sobre les 8'30 de la vesprada de dissabte amb la cremà de les falles infantils i acabava ben passades les 3 de la matinada, o potser seria millor dit unes quantes hores més tard, perquè tot el treball de la nit realment acabava amb la neteja de carrers feta per l'empresa, de manera que a primeres hores del matí ja no quedava res, les falles del 2022 eren història i record.
 


 
Les comissions falleres han iniciat també el desmuntatge d'envelats, de fet en els carrers on es munten els de la falla Passeig i Portal de Valldigna aquest matí ja els veien les carpes.
 
 
 
I des d'ací volem recordar i agrair eixe treball, tantes vegades anònim, que fa la Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil, els Bombers, la Brigada Municipal i els serveis de neteja, que tot al llarg de les falles han posat el bo i millor de la seua part perquè tot anara bé.
 
Elaboració pròpia. Algunes de les fotos del Facebook de les falles