L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 11 de març del 2022

La instal·lació dels nous parcs infantils del Cantalot i del Parc del Vent ja ha començat



La instal·lació dels nous jocs infantils tant en el Parc del Cantalot com en  el Parc dels Vents (imatge superior) ja s'han iniciat amb la retirada dels jocs antics així com la base de cautxú, que serà renovada totalment.
 
L'Ajuntament ha adjudicat aquesta millora dels dos parcs infantils a l'empresa "Neopark" per un valor total amb impostos de 40.276 euros. L'empresa disposa a partir d'ara un termini de 14 dies per a l'execució de les obres des del dia d'inici.
 
 
Parc dels Vents

Les obres consistiran, tal com indica el ple de condicions que l'Ajuntament va publicar en la plataforma PCSP com a licitació, en la instal·lació de jocs infantils sobre un llit de cautxú per evitar colps als menuts, amb l'obligació de l’adjudicatari de retirar els jocs existents i efectuar el trasllat al magatzem municipal per al seu apilament, cosa que s'estava ja realitzant aquests matí. El cautxú existent serà traslladat a un abocador autoritzat per aquest tipus de residus.

 

 

Parc del Cantalot

 

Segons l'acte d'adjudicació en la PCSP, al parc Cantalot s’instal·laran  4 jocs de sòl dur: gronxador Clock, tobogan Flas, joc de moll de 2 places Gus, un moll de foca o similar.

En el Parc dels Vents s’instal·laran 5 jocs de sòl dur: Tobogan amb xarxa Yum, gronxador Clock, tobogan Flas, joc de molls de 2 places Gus, moll de foca o similar.

 Elaboració pròpia