L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 13 de març del 2022

"I Duatló Platja de Tavernes": Crònica, les fotos dels podis, fotos generals i vídeos de la cursa


 
Avui s'ha celebrat a la platja de Tavernes (zona de la Goleta) el "I Duatló Platja de Tavernes" puntuable per al Circuit Provincial de la Diputació de València. El control tècnic de la prova ha estat de la  Federació de Triatló valenciana i com organitzadors el C.A. Valldigna junt a  l'Ajuntament de Tavernes. 
 


La prova s'ha celebrat en un primer segmente de cursa a peu de 5 km (2 voltes), un segon de ciclisme de 21 km (3 voltes) i un tercer de cursa a peu de 2'5 km. Eixida i meta a la platja de la Goleta, amb pas de la prova pel Camí Reial. 

El lliurament de premis als 3 primers classificats de cada categoria masculina i femenina (juvenils, juniors, sub-23, absoluts, veterans, veterans II, veterans III i veterans IV) així com els primers locals, homes i dones, s'ha efectuat en la meta i una vegada fetes les corresponents comprovacions. El diploma digital als 3 primers clubs classificats (homes i dones) s'enviaran als interessats per correu electrònic a partir de demà. 

Els premis han estat lliurats per l'alcalde Sergi González i el president del club Raül Aparisi.

Classificació absoluta (5 primers) homes i dones.

 


Primers locals: Mariam Talens i Joan Vidal. Enhorabona 

 


                                                                         Fotos dels podis













 
Fotos de la cursa

 









 Els vídeos

 

 

 
Elaboració pròpia. Classificació segons la federació