L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de març del 2022

RUGBI: Tavernes celebra el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques S14 el dissabte i diumenge





Tavernes serà enguany de nou la seu del Campionat d’Espanya de Rugbi de la categoria sub-14 de seleccions autonòmiques,  un campionat que se celebrarà els pròxims dies 26 i 27 (dissabte i diumenge) en partits que se celebraran en el Camp del Vergeret pel matí. Tavernes comparteix seu amb la veïna localitat de Cullera.
 
La Federació Espanyola de Rugbi i la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana han continuat apostant per Tavernes com a seu de la competició sub 14  - i també de la sub16 que es jugarà a juny- en base a l’èxit d'organització aconseguit en la passada edició, les bones condicions del camp del Vergeret i la col·laboració que es rep per part de l’Ajuntament i del club local, Tavernes Rugbi Club. 
 

Calendari dels partits i equips autonòmics que participen a Tavernes  


En compartir seu amb Cullera, només la meitat dels partits del campionat estatal per autonomies se celebraran en el Camp del Vergeret. En el quadre següent hi ha la programació dels partits corresponents a la fase final, on es jugarà a Tavernes els corresponents a la classificació per conéixer del lloc 5é al 8é a partir de les 13'30 hores del diumenge.  
 



Elaboració pròpia