L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 25 de març del 2022

Tavernes empitjora les dades Covid-19 i augmenta la IA acumulada en 104 punts des del dimarts

Gràfica general del mes de març

Tavernes ha experimentat un empitjorament de les dades de Covid-19 (vore gràfica superior) amb un augment de 31 casos nous (dimarts 7), els quals trenquen la tendència general a la baixa que veníem tenint des de fa unes setmanes. El total d'infeccions en pandèmia és ara de 5.183 persones infectades, mentre no tenim que lamentar cap nova defunció, i ens quedem en 55 de total.

També per primera vegada, des de fa unes setmanes, hi ha més nous casos d'infeccions que les persones curades (30) i això determina un augment dels casos actius: avui en són 49 front els 31 de dimarts. Tots aquests factors plegats ens porten a una actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat amb pitjors xifres en la incidència acumulada (IA), que és 104 punts superior a la  de dimarts: avui són 284 per 100.000 habitants els 14 dies, quan dimarts eren 180.

Gràfica general d'enguany Covid-19

 

Tavernes segueix per tant la tendència general d'empitjorament com avui publica la premsa valenciana, on sembla ser que estem passant per allò que el "Levante-EMV" denomina la ressaca fallera i que ha fet que el País Valencià tinga avui una IA de 400 casos per 100.000 habitants, 103 punts més que el passat dimarts. També la premsa aquests dies ja venia assenyalant que hi havia un augment del 30% en la petició a les farmàcies de tests d'antígens i el mateix president Ximo Puig ahir en informar de l'eliminació de restriccions ja avisava que esperaven un augment de casos. 

Esperem que les dades només afecten les xifres d'avui i que les dades del pròxim dimarts, quan Conselleria de Sanitat torna a actualitzar-les, milloren.

 

 

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat

  - Tavernes 

Casos totals durant la pandèmia: 5.183 (dimarts eren 5.152)

Noves infeccions:  31 (dimarts eren 7)

Casos actius: 49  (dimarts eren  31)

Persones curades des de l'última actualització: 13 (dimarts eren 30)

Incidència Acumulada: 284 per 100.000 habitants (dimarts eren 180)

Defuncions totals: 55  (dimarts eren 55)

 

 

Elaboració pròpia segons les dades de la Conselleria de Sanitat