L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

divendres, 11 de març del 2022

Tavernes millora, a poc a poc, però millora les dades covid-19


Tavernes a poc a poc millora les dades covid, això si no tan de pressa com tots desitgem, perquè avui encara hem tingut 17 infeccions. Això sí, el que millora són els casos actius que de 77 de dimarts baixen avui a 64 gràcies a les bones xifres que ens donen les persones curades que avui són 30, una xifra molt superior als 20 del dimarts passat i també superior a les infeccions.

Amb tot això hem tingut una nova baixada de la incidència acumulada (IA) que continua encara per davall del davall del risc extrem de 500, però sense assolir els 250 que ens farien baixar un graó en la escala de risc: avui son 371 per 100.000 habitants els 14 dies, millorant els 446 de dimarts.

El total de casos a Tavernes durant la pandèmia són ja 5.133 i les defuncions es mantenen en 54 en no haver-ne de lamentar avui cap.

Seguim per tant la tendència que encetarem fa dues setmanes, com podeu comprovar en la gràfica superior que ens informa de la covid a Tavernes des de l'1 de gener. Davall us oferim les dades actualitzades d'avui i en comparació amb les del passat dimarts. Recordem que dimarts i divendres són els dies que Conselleria de Sanitat actualitza les dades dels pobles.

 

 


 

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat

  - Tavernes 

Casos totals durant la pandèmia: 5.133 (dimarts eren 5.116)
Noves infeccions:  17 (dimarts 18)
Casos actius: 64  (dimarts 77)
Persones curades des de l'última actualització: 30 (dimarts 20)
Incidència Acumulada: 371 per 100.000 habitants (dimarts 446)
Defuncions totals: 54  (dimarts 54)