L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 29 de març del 2022

L'Ajuntament només acabat el temporal ha iniciat la neteja de les platges

 

Acabat el temporal, la tasca que queda després és la neteja de tot allò que ha llançat el mar damunt de la platja, i eixa és la tasca que avui mateix ha iniciat l'Ajuntament amb una actuació a les zones d'arena que han quedat menys afectades pel temporal i la forta transgressió marina que pateixen les platges.

 

 

L'Ajuntament ha iniciat avui un pla d'actuació per retirar les canyes i altres restes que ha llançat la mar, però també per netejar les restes d'organismes i animals marins (petites meduses, peixos...) que es podien vore aquests dies sobre l'arena.

 

 
Acumulació a l'arena de medusa blava i detall macro

 

En especial era molt cridaner comprovar com unes grans taques blavoses que seguien damunt l'arena el sentit de les ones i que no són, ni més menys, que l'acumulació de milers i milers d'exemplars de la denominada medusa blava (la velella velella), una medusa de pocs centìmetres i que no produeix cap reacció si entra en contacte amb la nostra pell. Això si, damunt l'arena i en descompondre's produeix una desagradable olor, per la qual cosa es convenient la neteja.

Elaboració pròpia i també de Facebook Ajuntament