L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.693
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 38.010

diumenge, 1 de novembre de 2020

L'alumnat de forestal del taller "Et Formem" actua en distints punts del terme municipal

  

 L’alumnat de l’especialitat de forestal del Taller "Et Formem" continuen el seu programa general de formació i pràctica amb actuacions en distints llocs de la ciutat i del nostre terme municipal. Una de les últimes actuacions les han efectuades a l’ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola, on han dut acat treballs forestals de condicionament i neteja d'aquest lloc històric.

 

 

Una altra de les actuacions recent s'ha dut a cap a l’Ullal Gran i de Ullal de les Penyetes, amb treballs de manteniment i de manteniment i de regs d’auxili de les plantacions recents, necessaris en aquesta tardor tan seca sense pluges.

 

 Per últim cal destacar que l’alumnat ha estat treballant a la senda del Bolomor realitzant treballs de manteniment de la senda, amb millora d'alguns trams de graons, que han estat reforçats i millorats i també de restauració forestal amb plantació de carrasques tot al costat de la senda que puja fins el jaciment.

 

 

Cap comentari: