L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de novembre del 2020

Una vegada més: falta d'explicació de la portaveu popular per tergiversar els fets


Es pot llegir en el perfil de facebook de la portaveu del PP: "Per fi podem dir que es neteja i desinfecta el Mercat de Tavernes. Pressuposten en 10.000 euros NETEJAR A FONS el Mercat Municipal !! I destacat com una gran inversió en la memòria d’Alcaldia!!!".

Dit així, fins i tot podria semblar que està donat ¡per fi! una notícia en positiu de l'Ajuntament. Ja ho sabem: per a ella tot ho fan tard i malament, fins i tot pagar el deute de 28 milions que va deixar el seu partit. Seria la primera vegada en positiu ¡al·leluia!- si no fos per allò que amaga, i que no és altra cosa que, al contrari del que sembla,  la neteja del Mercat Municipal no ha costat 10.000 euros!. No ha estat una despesa tan exagerada, ni feta a la babalà, com sembla donar a entendre la noticia que ofereix la portaveu.

Efectivament, el pressupost municipal té una partida de 10.000 euros amb nom genèric dedicada a la neteja, però no, no es això només, és també la partida de la despesa del manteniment, de reparacions del Mercat. És de tots massa conegut - bé, de tots no- que  és una partida anual i que serveix per a atendre, a més a més, desenes de coses relaciones amb els conceptes que hem dit: canviar un pany, arreglar una porta, reparar un wàter, etc i etc.

L'alcalde va dir que dels diners d'eixa partida del pressupost  es faria la neteja del Mercat,  però no només serveix per això, també per a pagar tasques de reparacions i manteniment de l'edifici.  

 

Una nova tergiversació de fets i conceptes al que tant ens té acostumats la portaveu del PP. I l'objectiu el de sempre: canviar el sentit de les coses, manipular actuacions i voler fer creure allò que no és. 

Tot menys dir les coses com són: dir que això és un nom genèric i que la partida realment engloba altres conceptes.  I dites les coses esbiaixades, s'arriba a fer creure als lectors coses que no són, tot per no publicar la nota oficial informativa de l'Ajuntament - ella no en publica cap - on s'explicava ben clar que hi havia la part superior de les parades, que necessitava i es va utilitzar un equip de neteja especialitzat.

I així fins l'altra.  I en van...