L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de novembre del 2020

Avui, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones, a les 12 de migdia hi ha una concentració per recordar les víctimes de la violència masclista

 
 

Avui, dia 25 de novembre, a les 12 hores de migdia, a la Plaça Major, hi ha convocada una concentració per recordar a les víctimes de la violència masclista i fer lectura del manifest que commemora el "Dia Internacional de la Lluita contra la Violència Masclista"

A l'acte es llegirà el manifest del dia, que servirà per plantar cara al masclisme, fer front a les discriminacions, lluitar per les desigualtats, combatre la violència de gènere, denunciar tot tipus de violències. 

Avui, 25 de novembre, fem visible més que mai aquesta xacra que ens fa ombra i pesa com el marbre, però que també ens encoratja a caminar tots i totes plegats per eradicar la violència contra les dones. 

I recordem tots i totes: és 25 de novembre, però la nostra implicació ha de ser també el dia  26, 27, 28, 29, 30...tots els dies de l'any contra aquesta xacra social.