L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 30 de novembre del 2020

Les gestions de l'Ajuntament fa que l'empresa rectifique l'horari del transport Tavernes-estació-platja. L'Ajuntament no te competències en el servei.



 
El transport Tavernes-estació-platja no és competència municipal. L'Ajuntament no té res a vore amb el servei, ni contracta ni paga res, tot depén de la Conselleria de Mobilitat i Transport. No obstant, avui mateix, l'Ajuntament ha hagut de realitzar gestions immediates i urgents des de la Regidoria d'Urbanisme perquè l’empresa concessionària del servei Tavernes-estació-platja rectificara l'horari que havia d'entrar en vigor l'1 de desembre i on es suprimia el servei de cap de setmana. El nou horari, on SÍ que hi ha servei de cap de setmana, és el que publiquem.

El regidor Josep Llàcer ha estat contundent i categòric: “l’Ajuntament no ha tingut res a vore amb el nou horari i en la situació anunciada de supressió del servei de cap de setmana que entrava demà en vigor. Es completament fals, com se li ha volgut fer creure als veïns, que la culpa era de l’Ajuntament: no tenim cap competència en el transport públic, no firmem els convenis ni contractes Conselleria-empreses. Això és competència i responsabilitat de la Conselleria de Mobilitat”. 

 El regidor de Compromís ha assenyalat a tot el veïnat de Tavernes que “l’Ajuntament de Tavernes no té cap competència en la concessió del servei de transport públic Tavernes-Estació-Platja, ni tampoc li paga res a l’empresa, això es responsabilitat i obligació de la Conselleria de Mobilitat.” 

 

No obstant això, l’Ajuntament ha iniciat  des de primeres hores del matí  la defensa dels interessos veïnals vallers. El propi regidor, Josep Llàcer, aquest mateix matí i una vegada s’ha confirmat el horari que entrava avui en vigor i que suprimia el servei de cap de setmana, s’ha posat en contacte amb la Conselleria de Mobilitat per fer-li conéixer als seus responsables la situació i recordar-los que, dins de les clàusules de concessió del servei i en el contracte firmat entre Conselleria i empresa, està contemplat el servei de cap de setmana.

El regidor de Compromís després de parlar amb els responsables de Conselleria, on ha pogut confirmar els termes de la concessió, s’ha posat en contacte amb l’empresa demanant explicacions per una situació no contemplada amb la concessió. La resposta de l’empresa ha estat haver de rectificar i donar a conèixer el nou horari on SI que es contempla el servei de cap de setmana i que publiquem dalt.

Cal indicar que durant la passada legislatura, en el moment que es va publicar les bases de la futura concessió – que ara està vigent- el govern de Compromís va presentar i aprovar en el plenari que s’incloguera l’obligació del servei de cap de setmana, cosa acceptada por al Conselleria i que esta vigent en el nou conveni: “No comprenem com hi ha qui es capaç de desinformar a la ciutadania vallera en base a coses que són completament falses i com si el transport depenguera de l’Ajuntament, quan no tenim cap competència” indicava Llácer.