L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de novembre del 2020

La zona urbana de la platja ja està nete de canyes i brutícia

 

L'Ajuntament de Tavernes ha finalitzat la neteja de la zona costanera corresponents a les dues platges urbanes, la Goleta i Platja de Tavernes. El treball s'ha efectuat al llarg de la setmana i no ha estat una tasca senzilla ni fàcil per la quantitat de canyes i brutícia que hi havia dipositats per  la mar. Ara les platges ja estan lliures de tot aquest material gros, i només caldrà fer un repàs per  eliminar les parts menudes i... fins l'altra! 

Abans i després de la neteja

 

Fins l'altra que la hi haurà mentre el Xúquer, riu de Cullera, continue abocant a la mar les canyes de tota la seu conca territorial valenciana, cosa que farà mentre la Confederació no prenga mesures i elimine els canyars del mateix riu, afluents i barrancs que hi van a parar.

Abans i després de la neteja

 

 

Els recursos humans i de maquinària disposats per l'Ajuntament i la col·laboració de la Diputació de València amb maquinària pesant han fet que en una setmana s'haja solucionat aquest greu problema.

 

 Ara falta completar el treball en la zona no urbana, la franja costanera que s'estén des del final de la platja fins al terme de Xeraco. La previsió és començar també la setmana vinent, i al respecte cal recordar que s'ha hagut de demanar autorització a la Conselleria de Medi Ambient per entrar en maquinària pesada.