L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 24 de novembre del 2020

L'Ajuntament repara els clavills sorgits en el mur de defensa de la ciutat




L’Ajuntament de Tavernes ha començat els treballs de reparació dels clavills sorgits en el mur de defensa, concretament a la zona del carrer Castellets, uns clavills que han estat causats per les profundes i fortes arrels dels arbres del voltant.

 



Les obres, per tal de reforçar la seguretat i efectivitat de la reparació dels clavills, utilitzen barres de fibra de vidre de grafé, d’alta resistència i no oxidables. Aquestes barres són fixades amb resina d’ancoratge i, posteriorment, els clavills es tancaran amb morter i es col·locarà el mateix material a la part posterior del mur mitjançant tubs d’injecció.

 

L'actuació, i per tal d'evitar nous clavills en el mur de defensa, ha obligat a talar els arbres per la gran profunditat i grandària de les arrels. 



L’actuació es complementa amb la reparació d’un petit forat en la part interna del mur de defensa, just a l’altura de l’institut IES Jaume II el Just, per a evitar filtracions de l’aigua de pluja.