L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 12 de novembre del 2020

El dilluns començara la neteja de les platges de Tavernes de canyes i materials deixats pel darrer temporal


L’Ajuntament de Tavernes posarà en marxa el pròxim dilluns el dispositiu especial per a netejar la platja del municipi i retirar les canyes i els altres materials arrossegats pel temporal. Les actuacions es duran a terme amb les pales i camions del consistori.

 

 

 

 

Al llarg de la setmana hi ha hagut gestions amb la Diputació de València per aconseguir la col·laboració de l'entitat en les tasques, que es plasmarà amb l'ajuda d'una màquina especialitzada a amuntonar canyes i materials de gran volum, cosa que permetrà agilitar i augmentar l’eficiència dels treballs.

 

L’Ajuntament te previst reforçar les actuacions amb personal que es destinarà a la neteja i retirada de canyes, de manera que la neteja completa del litoral valler estiga feta amb el menor temps possible. Les faenes es desenvoluparan en dos fases: primer s’amuntonaran les canyes i després es retiraran amb la maquinària pesant especialitzada.

 


L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat “les gestions fetes per a poder disposar d’una màquina especialitzada en estos treballs i també que el consistori ho reforce amb el personal de neteja perquè la platja de Tavernes estiga neta en pocs dies gràcies al dispositiu preparat”.