L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 4 de novembre del 2020

AEMET anuncia amb l'alerta taronja pluges localment intenses aquesta nit i matinada del dijous, amb temporal marítim.


AEMET anuncia per a aquesta nit i aquesta pròxima matinada les quantitats més importants d'aigua. L'alerta taronja per pluges molt fortes a València està activa i és a partir d’aquesta vesprada quan podrien caure precipitacions intensa que podrien superar els 30 litres per metre quadrat en tot just una hora i els 100 en 12 hores, segon l'avís especial.
 
Fins ara les precipitacions sobre Tavernes no han estat massa grans, i a les 19 hores els pluviòmetres d'AVAMET havien mesurat 7'6 litres en la Goleta; 9'4 en el centre de Tavernes i 16'4 litres en els Sequers. A Benifairó (el Pator-Cambro) són 8'4 litres i a Barx-La Drova sobre els 18 litres. Quantitats no massa significatives si les comparem amb els 126 de Dénia, 97 del Verger o els 68 de Pego-Oliva. De fet ha estat aquesta zona, a cavall entre la Safor i la Marina on ha plogut més. Fins ara.

Al llarg del dia hem tingut major precipitacions en la mar, entre Castelló i València, i a partir d’ara poden arribar a la costa i ser localment molt fortes aquesta matinada del dijous, sobretot en la Costa sud de València, on es troba la Valldigna.
 
 

Les precipitacions poden arribar acompanyades de tempesta i vent en el litoral. S'espera un temporal marítim la primera meitat de demà dijous en la costa mediterrània, amb ones que poden aconseguir o superar els 3 metres (Vore el mapa d'ones de dalt). Les zones més afectades serien aquelles orientades a l'est i si es compleixen les previsions del fort temporal  alguns trams de costa podrien patir alguns danys. Esperem que les platges de Tavernes no en patisquen.