L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 16 de novembre del 2020

L'Ajuntament inverteix 6.000 euros en solucionar problemes d'humitat als sostres del CEIP Divina Aurora




L'Ajuntament de Tavernes ha començat els treballs d’impermeabilització del menjador escolar del CEIP Divina Aurora, amb una inversió de més de 6.000 euros per a solucionar els problemes d’humitat en el sostre del menjador i de l’aula contigua d’Infantil 0 a 2 anys.

L’actuació contempla la impermeabilització de vora 200m2 del sostre i la d’una paret lateral per a evitar la filtració de l’aigua, tot amb l’objectiu de millorar el benestar de la comunitat educativa del centre. A més, també s’habilitarà un altre desguàs per a facilitar el drenatge de l’aigua els dies de forta pluja.
 
 
La regidora d’Educació, Anna Bellver, ha assenyalat que “s’està fent un gran esforç per tal de millorar els centres educatius de Tavernes. La nostra prioritat és dignificar les instal·lacions i aconseguir que l’alumnat valler puga gaudir de centres educatius de qualitat i aprenguen en unes condicions dignes. El nostre esforç continuarà en eixa línia, en implementar i millorar els espais educatius del poble per a garantir una educació de qualitat”.

Els darrers mesos s’han fet actuacions d’adequació al CEIP Divina Aurora, entre les quals destaca també la impermeabilització d’una aula de Primària i la pintura d’aules, despatxos, cuina, parets, baranes, bancs del pati i la façana de l’entrada.