L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 17 de novembre del 2020

El bon treball dut a cap en la neteja de la platja ja es veu en un gran tram (fotos i vídeo)


Des d'ahir dilluns que l'Ajuntament du a cap els treballs de neteja i retirada de canyes i altres elements sòlids abocats per la mar damunt l'arena durant el temporal que patirem la primera setmana del mes. Un treball que avança amb bona eficiència, i ahir a migdia ja estava pràcticament neta la zona sud, el tram situat entre l'edifici Alzimar i la zona coneguda com a Padur. 
 
 
 
Els recursos humans i de maquinària que ha disposat l'Ajuntament per efectuar les tasques compten també amb la col·laboració de la Diputació de València, que després de les gestions efectuades per l'alcalde Sergi Gonzàlez, ha aconseguit que l'ens provincial haja enviat a la nostra platja una màquina especialitzada per a amuntegar les canyes, amb la qual cosa s'avança el treball i es confia en tindre acabada la zona urbana en poques dies. 
 
 
El sistema de treball és senzill: primera fase amuntegar les canyes i demés restes sòlides i després retirada i trasllat als camions que se l'emporten, com podeu observar en les fotografies d'avui a migdia, que també ens permeten comprovar l'estat de la platja abans i després de l'actuació.
 

La platja després
 
 
Capítol a banda mereix el treball a fer en la zona no urbana, eixa gran franja costanera que s'estén des del final de la platja fins al terme de Xeraco. Ací els treballs poden tardar més en acabar-se perquè per procedir a la neteja s'ha de disposar d'autorització de la Conselleria de Medi Ambient per entrar en maquinària pesada, i això es un permís que s'ha de demanar cada vegada que s'actua.
 
Vídeo