L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 27 de novembre del 2020

El govern municipal aconsegueix 720.619 euros per desenvolupar el taller ocupacional "Millorem l'entorn de Tavernes III"



L’Ajuntament de Tavernes ha rebut del programa  "Labora", del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, una subvenció de 720.619,20 euros per a dur a terme el taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes III" .


El govern municipal de l'Ajuntament, a través de la regidoria de Foment local, que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, amb aquesta subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dins del programa marc "Labora", podrà contractar 30 alumnes i 6 professors durant un any. 
 
 
 
El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha valorat positivament el fet que Tavernes torne a comptar amb una subvenció per a desenvolupar l’escola taller d'ocupació, i ha assenyalat que "és una gran eina d’aprenentatge per a l’alumnat, a més de ser fonamental la formació especialitzada i l’experiència professional que assoleixen per a poder integrar-se en el mon laboral, a més de dur a cap tasques que milloren l’aspecte del municipi”.
 
El taller "Millorem l'entorn de Tavernes III" constarà  de tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat: activitats auxiliars en vivers, jardins, jardineres i manteniment de zones verdes; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes i repoblació forestal; i operacions auxiliars en acabats rígids i urbanització i pintura decorativa en construccions.
 
 

Els alumnes, per poder participar-hi, han d'estar inscrits com a demandants d’ocupació en Labora, incloure l’especialitat formativa en la fitxa de demanda i tindre més de 25 anys. L’oficina "Labora" és l’encarregada de remetre un llistat amb les persones preseleccionades entre les quals es farà la selecció final segons els criteris establerts en les bases reguladores, que es poden consultar en el següent enllaç: 
 
 https://tavernes.es/va/page/taller-docupacio-2020.

Les persones interessades a formar part del personal directiu, docent i auxiliar del taller d’ocupació poden presentar les sol·licituds fins al dia 1 de desembre de 2020.

Els tallers d’ocupació són programes mixtos d’ocupació i formació que tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de la població desocupada mitjançant serveis d’interés general per al municipi.