L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 30 de novembre del 2020

Tavernes clausura el taller "Et formem espais en verd II" amb una inversió de 267.610 euros per a formar 25 alumnes


L'Ajuntament ha celebrat l'acte de cloenda del Taller d'Ocupació "Et Formem Espais en verd II" després de mesos  de formació teòrico-pràctica en el qual hi han participat un total de 20 alumnes que s'han especialitzat en jardineria i forestal.
 
El programa formatiu "Escoles d’Ocupació Et Formem" de Tavernes han estat cofinançades pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu Comunitat Valenciana 2014-2020. El govern municipal, format aleshores per Compromís, va aconseguir, temps enrere i a  través de la regidoria de Foment local, que dirigeix Josep Llácer, una subvenció de 267.610 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dins del programa marc "Labora".
 

Això va permetre contractar 25 persones per al taller d'ocupació "Et Formem", sense ocupació i inscrites en el Servei Públic d’Ocupació, les quals pogueren formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge que els ha permés obtindre un Certificat de Professionalitat. En tot el temps que ha durat el taller, la formació s'ha estructurar en dues etapes, durant les quals l’alumnat ha rebut una formació i en una segona etapa ha alternat el treball i la pràctica professional.
 
 
 
L'alcalde Sergi González ha manifestat al respecte la seua satisfacció "per la dedicació que ha posat l'alumnat per a millorar les zones verdes i forestals de Tavernes. A més de l'aprenentatge i l'experiència professional, l'alumnat s'emporta la gratificació d'haver contribuït a millorar l'entorn del seu poble".
 
Una de les tasques principals desenvolupades en aquests mesos ha estat l'adequació de zones verdes del casc urbà, neteja de camins i sendes, manteniment de jardineres i horts escolars i pràctica en tapissos decoratius.