L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 2 de novembre del 2020

Tot apunta a un canvi en l'oratge, amb previsió de pluges dimecres i dijous


Tot apunta, i cada dia que passa hi ha menys dubte, que ens espera un canvi important de l'oratge que afectarà la zona del mediterrani al llarg de la setmana, un situació que ens arriba pel despenjament d'una "borrasca freda aillada" que se situarà davant les costes de Portugal dimecres i dijous principalment.

Conseqüències: Zones de les comarques de València i Castelló poden presentar problemes davant una situació que es complicarà per una aportació d'humitat del Mediterrani, amb pluges previstes localment que podem assolir els 150/200 litres m2 puntualment. Les comarques d'Alacant més afectades seran les del nord (les Marines). El temporal marítim afectarà el Golf de València majorment.

Seguirem informant de qualsevol canvi que es puga produir, però tot indica que la previsió de l'oratge no sembla probable que canvie.

Adjuntem un vídeo animat sobre les pluges previstes

 


 Segons l'Institut Climatologia UA