L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de novembre del 2020

La Policia Local imposa 27 sancions per incompliment de les mesures contra la COVID-19


La Policia Local de Tavernes  ha imposat durant la primera quinzena del mes de novembre un total de 27 sancions a vianants i conductors de vehicles per incompliment de les mesures vigents de prevenció contra la COVID-19. Entre les infraccions més comuns es troben l’incompliment del confinament nocturn i l’absència d’ús de la mascareta. A més de les sancions, s’ha identificat un total de 110 persones.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, destaca “la importància de la corresponsabilitat de la població en la lluita contra la COVID-19. La Policia Local de Tavernes du a terme un gran treball fent complir les normes i protegint els veïns davant comportaments irresponsables”.

Els agents de la Policia Local fan controls diaris per a vetllar pel compliment de la normativa en la lluita contra la COVID-19, i s’han intensificat els controls a vianants i vehicles, en establiments públics i terrasses en la via pública, zones d’esbarjo, especialment els parcs infantils que es mantenen tancats, i en tots els centres educatius, que compten amb la presència d’agents durant l’entrada i eixida de l’alumnat.

Algunes de les actuacions de la Policia Local es desenvolupa usant tècniques i mitjans novedosos i moderns, Posem per exemple l'operatiu especial per a la festivitat de Tots Sants, quan l’Ajuntament de Tavernes i la Policia Local vigilaren el cementeri municipal, tant l’esplanada com l’interior, amb l’ajuda del dron per a controlar la capacitat i la distància de seguretat entre usuaris.