L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

dissabte, 28 de novembre de 2020

L'Ajuntament neteja de canyes el tram de platja entre Padur i Xeraco


L’Ajuntament de Tavernes ha dut a cap al llarg d'aquesta setmana la neteja del tram de platja no urbanitzada i que s'estén des de la coneguda zona de Padur fins a la platja de Xeraco. El dispositiu de neteja ha estat format per treballadors de l'Ajuntament i Diputació amb l'ajut de maquinària de les dues entitats.

 

 

El treball de maquinària pesant en aquest tram de platja, zona costanera protegida, sempre ha de comptar amb l'autorització de la Conselleria de Medi Ambient, i executar-se segons uns criteris concrets, i sobre tot sense poder acostar-se massa al cordó dunar ni afectar-lo en ser considerat espai protegit per nidificació del corriol.

 

El treball s'ha dedicat a la retirada de les grans quantitats de canyes que el temporal va dipositar procedents del riu Xúquer. Primer, tal com es va fer en la zona urbana,  s'han  amuntegat per zones damunt de l'arena per després carregar-les i traslladar-les amb un camió, tal com es pot apreciar en les fotografies.


Cap comentari: