L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 29 de novembre del 2020

L'Ajuntament millora la senyalització horitzontal de la platja com a continuació dels executats en la ciutat

 
L'Ajuntament ha continuat aquestes darreres setmanes les tasques de millora de la pintura de la senyalització horitzontal, però ara li ha tocat el torn a la platja, després de la tasca efectuada en el casc urbà valler tal com vam informar en el seu dia
 
L'objectiu que es persegueix en tornar a pintar els senyals de la via pública dels carrers de Tavernes i platja és incrementar la seguretat viària i millorar la visibilitat, tant dels conductors com dels vianants, sobre tot en els passos marcats per encreuar els carrers.  
 


Els treballs s’executen sempre seguint les indicacions de la Policia Local i amb l'ús de pintura antilliscant i reflectant. Tot el treball s'executa per personal de la Brigada Municipal emprant la màquina de pintura viària professional i de consum òptim que va adquirir l’Ajuntament, precisament amb aquesta finalitat: renovació i manteniment de la senyalització horitzontal del municipi. 

 

Una de les tasques efectuades ha estat corregir molt dels passos de vianants antics, pintats en èpoques d'anteriors governs, i que no s’adapten a la normativa actual de seguretat viària. L'actuació en aquest cas és retirar a la línia de façana, com a mínim, tal com indica la normativa, abandonant el pas que abans es marcava sobre el final de la vorera.