L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de novembre del 2020

L'Ajuntament acaba els treballs d'impermeabilització del sostre del menjador i de l'aula de 2 anys del CEIP Divina Aurora


L'Ajuntament de Tavernes ha finalitzat els treballs d’impermeabilització i millora d'un dels sostres del CEIP Divina Aurora per tal de solucionar els problemes els problemes d’humitat existent tant en el sostre del menjador com de l’aula contigua d’Infantil 0 a 2 anys. 
 
Aquesta millor ha suposat una inversió de 6.000 euros de les arques municipals i ha contemplat la impermeabilització de vora 200m2 del sostre amb tela asfàltica i la d’una paret lateral per a evitar la filtració de l’aigua, tot amb l’objectiu de millorar el benestar de la comunitat educativa del centre. A més, també s’habilitarà un altre desguàs per a facilitar el drenatge de l’aigua els dies de forta pluja.
 
 
 
La regidora d’Educació, Anna Bellver, ha assenyalat que "una de les prioritats del govern municipal és la millora dels centres educatius públics i, a més de les millores i obres programades dins del Pla Edificant, executem les millores més menudes dins dels espais dels centres que ens van indicant les diverses comunitats educatives. Treballen per dignificar les instal·lacions i aconseguir que l’alumnat valler gaudesca de centres educatius de qualitat i amb unes condicions dignes, cosa que també implica en garantir una educació de qualitat”.
 
 
Imatge durant l'execució de les obres

Així, la impermeabilització d'aquest sostre continua un conjunt de tasques efectuades des de l'Ajuntament els darrers mesos en el mateix CEIP Divina Aurora, entre les quals destaca la impermeabilització també d’una aula de Primària i la pintura d’aules, despatxos, cuina, parets, baranes, bancs del pati i la façana de l’entrada.