L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 7 de novembre del 2020

El temporal ha passat i ens deixa desastre amb l'arena que s'ha endut de la Goleta i dues platges plenes de brutícia

 

En un dia que no té res a vore amb els passats i on el Sol s'ha permés el luxe de fer acte de presència, ja es pot observar els efectes del darrer temporal en les nostres platges.

 El primer que notem és la gran pèrdua d'arena a la Goleta. Caldrà esperar els pròxims dies per comprovar si la mar ens torna alguna quantitat de la que s'ha endut. La foto superior  amb la seua marca sobre la paret, ens informa de quin nivell tenia l'arena abans del temporal i la que hi ha ara mateix. 

 

La quantitat de canyes que ha arrossegat el riu Xúquer, com és habitual s'ha anat dipositant cap al sud i ha deixat en un estat lamentable les dues platges valleres, com podeu vore a les fotografies.

 

Unes platges plenes de tones de canyes, principalment, però també amb restes de botelles de plàstics, caixons... i a més, moltes restes de peixos i algun altres animals, potser ofegats per la riuada, i que el rius abocaria a la mar i aquest a les platges.