L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 3 de novembre del 2020

L'Ajuntament executarà les obres de millora del CEIP Alfàndec en rebre la proposta de "Competència Delegada"



L’Ajuntament de Tavernes va rebre ahir la proposta de “Delegació de Competències” mitjançant la qual podrà executar obres de millora en el CEIP Alfàndec. Les obres previstes en la memòria valorada de l’Ajuntament, prèvia a la redacció del projecte i execució, tenen una valoració sobre els 800.000 euros.

La noticia la va avançar ahir en el plenari l’alcalde Sergi Gonzàlez i la proposta arriba després que l’Ajuntament haja procedit aquests darrers mesos a solucionar les esmenes que hi havia a la memòria valorada inicial.

Les obres previstes en el CEIP Alfàndec, tal com ací vam informar en moment de presentació a la Conselleria d’Educació de la memòria valorada, són la instal·lació de dos sistemes d’ascensor, nous lavabos al pavelló infantil, lavabos adaptats i també per al professorat, la modificació de l’accés nord per complir amb l’accessibilitat així com millores en finestres del pavelló infantils. Es contempla també un gimnàs al primer mòdul amb vestidors, lavabos, magatzem i una sala per a la caldera.

Aquestes obres s’executen dins del Pla Edificant de la la Conselleria d’Educació, que es du a cap amb la col·laboració dels ajuntaments per a acurçar els terminis d’execució i així dotar amb les millor solucions les necessitats dels centres educatius vallers. 

 

El Pla Edificant a Tavernes compren també obres de millora en els CEIPS Magraner, Divina Aurora i Sant Miquel, així com la construcció del nou IES Jaume II el Just. Per a totes aquestes obres l’ajuntament ja va enviar l’any passat les memòries valorades, i en tot aquests temps s’han solucionat les distintes esmenes presentades, amb la qual cosa pot ser qüestió de pocs mesos la proposat de delegació per als altres centres.

La “Delegació de Competències” ha de ser ratificada pel ple, cosa que suposem serà en la pròxima sessió, i a partir d’aleshores l’Ajuntament podrà contractar la redacció del projecte definitiu i després licitar, executar i dur la direcció de les obres de millora indicades.

El cost de tot aquest procés i les obres corre a càrrec de la Conselleria d’Educació, que per al 2021 té consignats 42.500 per a la redacció del projecte i 781.000 euros per al 2022 per executar les obres