L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de novembre del 2020

L'Ajuntament és qui neteja les platges de Tavernes, no ningú més.


Avui ha començat, tal com estava anunciat per l’Ajuntament, les tasques de neteja de les nostres platges. Una setmana després del temporal.  S’ha tardat el temps mínim i imprescindible per efectuar les gestions i tràmits administratius amb Diputació i firmar els contractes menors, però...  ja s’estan arreplegant les canyes i altres materials abocats per la mar damunt l’arena durant el darrer temporal. 
 

Algú potser s’hauria pensat que ja no caldria que l’Ajuntament - Diputació feren cap actuació, i que la platja estaria ben neta i polida, després de l'actuació netejadora d'alguns membres del PP, tal com s’anuncia a bombo i plateret en el perfil del facebook de la portaveu popular . 

¿Qui serà l’inspirador/a de la gran idea de simular una neteja-arreplegada de plàstics abocats per la mar i fer-se la foto de propaganda?.  I de les canyes, què? En van retirar alguna? Sobre tot això tenim un dubte:  és per ecologisme? O és per fer-se la foto?  Vosaltres mateixos/es.

La platja  no estava neta. La seua actuació, de netejar la platja res de res. Quan la gent que no es boja llig el seu facebook i s’ho repensa... no s’ho creu. Ningú no es creu que en unes horetes unes poques persones adultes  poden netejar 6 quilòmetres de costa que té Tavernes, que puguen arreplegar tot el plàstic, canyes i deixalles de les platges i més, sense maquinària i camió. La resposta està ben clara. Això és impossible, tardarien bastants dies.

 

Per tant que buscaven? És tot un muntatge per fer-se la foto?. Unes quantes persones  si que poden simular arreplegar uns pocs objectes, fer-se la foto per al facebook... i missió complida: les fotos s'han fet i s'han publicat, però... la brutícia, les canyes i demés, es va quedar allí.  La solució del problema no ha vingut per ells,  l’està donant avui l’Ajuntament amb una neteja com cal, sense simulacions...   

 

De tota manera, tots satisfets. Els populars tenen les fotos penjades al facebook de la portaveu, s'ha simulat una arreplegada dels plàstics existent a la voramar - ¡visca l’ecologisme i la preocupació pel medi ambient”-  i ja tenen l’admiració i aplaudiment d’uns quants vallers i valleres seguidors.  També hi haurà que, al contrari, se’n riurà de l’ocurrència!

Siga com siga, l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació serà qui realment faran la faena, la que pertoca fer i arreplegaran la brutícia i ens deixaran  la platja en condicions. De fet, ja ho estan fent com veieu a les fotografies.   

I fins l’altra, i que tarde en afectar-nos un nou temporal!