L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 20 de novembre del 2020

Tavernes millora, tot i sumar 8 infeccions més, al igual que la Valldigna i el Departament de Gandia



Millora la situació a Tavernes, i no és per llançar les campanes al vol perquè en la darrera actualització de la Conselleria de Sanitat sumem 8 infeccions més. Aquesta xifra queda lluny del nombre d'infeccions de les darreres setmanes i confiem seguesca la línia descendent i poder dir ben aviat: Tavernes 0 infeccions.
 
La baixada de casos d'infecció ve també acompanyada d'una reducció dels casos actius, la qual cosa permet també una rebaixada de la IA vallera que, amb 407 per 100.000 habitants, deixa els 558 que hi havia abans. 
 
Cal també destacar que d'aquestes xifres resulta una dada ben positiva: 34 persones s'han curat a Tavernes els darrers dies. 
 
Atenció: són xifres que ens esperancen però no devem abaixar la guàrdia i hem d'estat vigilants i extremar sempre les precaucions.
 
 - Tavernes: Suma ara mateix un total de 285 infeccions durant tota la pandèmia, ja comptabilitzats els 8 nous casos d'avui.

Ara mateix tenim 70 casos actius (n'eren 96), la qual cosa ens informa que 34 persones s'han curat. La incidència acumulada (IA) és de 407 per 100.000 habitants quan era 558. Les defuncions no han variat: 16.

 

 - Barx es manté igual que la darrer actualització: Suma un total de 19 infeccions durant la pandèmia. Sense cap nou cas.
 
Ara mateix té 3 casos actives (també en tenia 3), amb la qual cosa la incidència acumulada (IA) continua essent de 234 per cada 100.000. Cap defunció.
 
 - Benifairó.  Sense cap infecció. Suma un total de 25 durant la pandèmia. 
 
Té ara 3 casos actius (en tenia 6) amb la qual cosa hi ha 3 persones curada. La incidència acumulada (IA) abaixa a la meitat i ara és de 191 per cada 100.000 habitants, i millora els 382 casos d'abans.
 
   - Simat. Sense cap infecció.  Suma 30 casos totals durant la pandèmia. Sense cap nou cas.
 
Ara té 4 casos actius (els mateixos d'abans) i té una incidència acumulada (IA) igual de 120 per cada 100.000 habitants.  Té 1 defunció durant tot el període.
 
 

Departament Sanitari de Gandia  

 

Hi ha també una millora, tot i que augmenten també les infeccions al Departament de Gandia, que suma 83 noves infecciona amb un total de 2.470 casos en tota la pandèmia. Ara mateix hi ha 454 casos actius (quan eren 537) la qual cosa ens informa que s'ha millorat en les altes i 166 persones s'han curat. 

 La incidència acumulada (IA) ha abaixat i és de 255 per 100.000 habitants, quan era de 302, s'ha millorat. Com a dada negativa, el departament suma malauradament tres noves defuncions i en total en són 44. 
 
Com a darrer actualització des de l'Àrea de Salut de Gandia (no comptabilitzat encara en el web de Conselleria) direm que ahir dijous es registraven 63 nous positius, i una persona de 84 anys moria ahir.

Els ingressos a l'Hospital Francesc de Borja es mantenen estables i s'atenen a 46 pacients, 7 en la UCI.