L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 14 de novembre del 2020

El Punt de Trobada Familiar del Partit Judicial de Sueca millorar el servei especialitzat a famílies en situació de conflictivitat


La posada en marxa el Punt de Trobada Familiar de Sueca millorarà el suport i l’atenció especialitzada a les famílies i protegirà els drets de la infància, segons ha destacat la regidora de Serveis Socials de Tavernes, Noèlia Alberola de Compromís que ha significat que “la posada en marxa del Punt de Trobada Familiar suposarà una millora notable en el benestar de la infància i en l’atenció individualitzada a les famílies de Tavernes. L’espai on es desenvoluparà este servei és òptim per a preservar la privacitat dels menors. Esperem que prompte siga una realitat”.

Tavernes és una de les localitats implicades i impulsores del Punt de Trobada Familiar que donarà servei a les famílies de les poblacions que pertanyen al Partit Judicial de Sueca, que  permetrà descongestionar el Punt de Gandia i agilitzar l’atenció i els serveis prestats. Des de l’inici del projecte, la regidora i la Regidoria de Serveis Socials vallera s’ha implicat de ple en l’elaboració i el desenvolupament del projecte, com a entitat adherida al grup Treballant per la Igualtat.

L’espai de Sueca comptarà amb professionals especialitzats en violència de gènere, psicòlegs, tècnics d’integració social, educadors i tècnics en promoció d’igualtat. Els procediments per a obrir a avancen a bon ritme. 

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, s’ha reunit amb la Direcció General d’Infància i Adolescència, encapçalada per Rosa Molero, per a seguir continuar els treballs que permetran la posada en marxa d’un projecte que augmentarà el suport i l’atenció especialitzada a les famílies en situació de conflictivitat i protegirà els drets de la infància.