L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 12 de novembre del 2020

Segon dia sense variacions de dades oferides per la Conselleria: A la Valldigna i a la comarca valen les dades del dilluns

 


Per segon dia consecutiu l'actualització de la Conselleria de Sanitat no ofereix cap variació en les dades, essent les darreres les que incloïen les novetats de la Covid-19 del passat dilluns. És a dir: els quadres que oferim en les imatges estan referits al passat dilluns, i les xifres són les mateixes dels darrers dies.
 
 - Tavernes: 239 infectats des del principi de la pandèmia, Un total de casos actius de 96 i una incidència acumulada (IA) de 558 per 100.000 habitants. Les defuncions es mantenen en 16. 
 
 - Barx un total durant la pandèmia de 17 persones.  1 cas actiu i la incidència acumulada (IA) de 73 per cada 100.000 habitants. 

 - Benifairó un total de 25 durant la pandèmia, amb 9 casos actius i la incidència acumulada (IA) de 572 casos per 100.000 habitants.

  - Simat  suma 29 casos totals durant la pandèmia. 3 casos actius i una incidència acumulada (IA) de 90 per cada 100.000 habitants. 1 defunció.

  Departament Sanitari de Gandia  

 

Exactament el mateix podem dir de les dades quan al Departament Sanitari: total de 2.181 infeccions i com a casos actius 597 persones amb la incidència acumulada (IA) de 335 per 100.000 habitants. 38 defuncions.
 
Com a novetat hem de dir que les dades quan a evolució i afecció a la comarca presenten una bona notícia en les altes hospitalàries, en concret noves 13 altres que rebaixen a 35 el total que ahir teníem de 48 persones ingressades. D'aquests, 26 es troben en planta i 9 continuen en les UCI. També cal dir que hi ha 9 pacients dels ingressats en planta que estan pendent de nous resultat que confirmen el seu guariment.
 
Ahir continuaven les proves  PCR i d'antígens, amb la qual cosa ahir dimecres es detectaven 35 nous positius (no estan inclosos encara en cap balanç). Recordem que al dia s'efectuen centenars de proves Covid-19 a l' hospital comarcal.