L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

dilluns, 9 de novembre de 2020

L’Ajuntament du a cap un neteja i desinfecció integral del Mercat Municipal


L’actuació, que continuava avui, preveu netejar a fons el recinte, els vidres i els racons de difícil accés, a més de la part superior de les parades, motiu pel qual s’ha utilitzat un equip de neteja especialitzat. La neteja de la zona superior era una actuació necessària i requerida els últims mesos pels venedors.

 

 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat “la importància d’estes actuacions en un espai vital en el dia a dia del municipi. Des de l'Ajuntament, treballem per a garantir la major seguretat possible en els espais públics i per a oferir serveis municipals de qualitat”.


 

 

Cap comentari: