L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 9 de novembre del 2020

El web de Conselleria no ofereix canvis a la Valldigna i comarca. La comarca suma 114 nous positius el cap de setmana

 


La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les xifres sobre la Covid-19 fins al passat dia 6 divendres: les referides a la Valldigna no presenten cap variació, ni tampoc les corresponents al Departament Sanitari de Gandia.

No obstant això, les xifres del Departament Sanitari augmenten el cap de setmana, tot i que encara no s'arrepleguen en les dades del web de la Conselleria. 
 
Ho expliquem després en les xifres del departament. Per tant...

Xifres oficials a dia d'avui segons el web de Conselleria de Sanitat i referides al 6, divendres
 
 - Tavernes: Suma 212 infeccions, amb un total de casos actius ara mateix de 93 i una incidència acumulada (IA) que passa a ser 541 per cada 100.000 habitants. Les defuncions es mantenen en 16. 
 
 - Barx està sense canvis de fa moltes setmanes. Un total de 16 infectats durant la pandèmia, i no té cap cas d'infecció. La incidència acumulada (IA) és de  0,0 casos per cada 100.000 habitants. 

   - Benifairó té un total de 21 infeccions durant la pandèmia, els casos actius són ara 6, i la incidència acumulada (IA) que és de 382 casos por cada 100.000 habitants. Cap defunció.

  - Simat  suma 26 casos durant la pandèmia, té 2 casos actius i la incidència acumulada (IA) 60 per cada 100.000 habitants.  1 defunció.

   Departament Sanitari de Gandia  

 
 
Les dades del web de Conselleria de Sanitat referides al Departament Sanitari de Gandia ens donen 1965 infeccions d'ençà que es va iniciar la pandèmia, amb un total de casos actius de 541 i incidència acumulada (IA) que és de 304 per 100.000 habitants. Les defuncions totals: 37, sense variació.
 
El Departament de Salut de Gandia ha informat de nous contagis i ingressos per la Covid-19 i durant el passat cap de setmana han estat 114 positius els sumats des del divendres per proves PCR i d'antígens (aquests casos no estan encara comptabilitzats en el web). El cap de setmana ha variat la situació a l'hospital comarcal Francesc de Borja i s'atenen a 35 persones, de les quals hi ha 26 en planta i 9 en la UCI.
 
També s'ha confirmat un nou brot a la Safor al municipi de Miramar i d'origen social amb afecció a 3 persones.