L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de novembre del 2020

El gran "déjà vu" de la Goleta. I en van...


Tot com un gran "déjà vu": el temporal, les onades, els centenars de tones de canyes abocades sobre la platja i... la desaparició de l'arena, no tota però sí molta de la que es va reposar fa només unes setmanes.

 

 

Un gran "déjà vu" mentre l'Estat ens té amb un "ai al cor" esperant que d'una vegada s'aprove el projecte definitiu que ens minven els efectes del temporal, com en tants punts ha fet en la costa espanyola.
 
 

Les imatges parlen per elles mateixes. Les hem preses aquest matí, fa unes hores quan la mar ja no presentava l'aspecte d'ahir ni les onades eren de 2 o més metres.
 
 
 
Ara vindrà de nou els treballs de neteja. I igual serà un altre "déjà vu" perquè al poc de temps tindrem una DANA i ens tornara a omplir de canyes la platja. Si la Confederació netejara el Xúquer i els afluents del Xúquer segur que no passaria.
 

El vídeo de la Goleta d'avui

Enllac directe a youtube:  https://youtu.be/Ior0sew-v0s