L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de novembre del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Vaya, vaya, aquí no hay playa.


L’any 2018, Ciudadanos i el PP van impedir que els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) contemplaren una partida de 200 milions d’euros - demanda de Compromís- per a solucionar els problemes de les platges de Tavernes i de la Safor. Els dos partits de la dreta, PP-Ciudadanos,  van votar en contra d’incloure eixos 200 milions per a solucionar els problemes de les nostres platges. Fa nomes dos anys. I és que per a ells, com la cançó... vaya, vaya, aquí (a Tavernes) no hay playa!

Foren els darrers PGE del govern de Rajoy (PP),  aprovats amb els vots del PP i Ciudadanos. Són els que estan  vigents, prorrogats, fins el dia d’avui. A més, els dos partits de la dreta van rebutjar totes les esmenes de millora, i alguna ens afectava especialment, la que va presentar Compromís a través del diputat Joan Baldoví. 

 

El que va demanar Baldoví ho hem repetit en molts articles, desenes de vegades:  que es destinaren 200 milions dels pressupostos per a solucionar d’una vegada els problemes de les platges des del Xúquer fins a Oliva. Entre eixes platges hi havia les dues de la nostra ciutat: La Goleta i la Platja de Tavernes. 

Però el PP i Ciudadanos el 2018 sentien i s'estimaven més la cançó: Vaya, vaya, aquí no hay playa... Per a ells, ni la  Goleta, ni la Platja de Tavernes, ni el mateix Tavernes existien i ni se’n preocupaven!

 

Repetim: La proposta d'esmena presentada per Compromís als PGE del 2018 va ser votada en contra i rebutjada pels vots en contra dels diputats del PP i de Ciudadanos. Si des d'aleshores, no hi ha una partida de 200 milions en els pressupostos de l’Estat és per culpa del PP i Ciudadanos, que la votaren en contra. No ho oblidem

Ara, en el 2020, Ciudadanos potser després de confessar-se i com a propòsit d’esmena, ens anuncien una reclamació de la solució dels problemes de les platges de Tavernes i la Safor en forma d'una esmena que presentaran als PGE que estan actualment en fase de debat. Una esmena que  dirà exactament allò que ells li van rebutjar a Compromís.  

 

A l’any 2018 la platja de Tavernes no els importava gens ni miqueta, ara que ja no són socis de ningú (millor dit, són socis de la dreta i de la ultradreta espanyola) i són oposició a Madrid, a València i a Tavernes, se’n recorden que ací tenim un problema, que tenim un problema. Ara la cançó ha canviat i sembla ser que, per fí! Tavernes sí que te plaja, a Tavernes hi ha platja.

Lamentable alguns partits tenen els propis interessos per damunt dels del poble. 

Les fotos són del 2018 l'any del vot en contra del PP i Ciudadanos