L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

dimecres, 11 de novembre de 2020

El Mercat Municipal del dijous redueix a la meitat el nombre de parades dins de les mesures contra la Covid-19

El mercat que tradicionalment celebra Tavernes al carrer el dijous vora reduïda el nombre de parades al 50% i s'alternaran cada setmana, una mesura contemplada dins de les addicionals decretades per la Generalitat Valenciana per a frenar la pandèmia de la COVID-19.
 
Per tant, l'objectiu de la mesura presa amb el mercat del dijous de reduir el nombre de parades al 50%, es fa amb la finalitat de garantir el compliment de la distància de seguretat. Cada dijous s'alternaran les parades amb nombres parells i imparells amb este ordre, ja que estan numerades correlativament. 

L'Ajuntament recorda que és obligatori l'ús de la mascareta en qualsevol espai i és molt important mantindre la distància de seguretat per a minimitzar el risc de contagi.

Cap comentari: