L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 28 de novembre del 2020

Costes ha autoritzat als propietaris construir una escullera com a element defensiu dels temporals.

 

Demarcació de Costes ha autoritzat una actuació en la zona de la Goleta que permetrà construir una escullera de defensa davant els edificis ubicats a primera línia en la Platja de la Goleta. L'actuació corre a càrrec dels propietaris, que han sol·licitat aquesta actuació com a única manera de protegir les edificacions de l'embat del temporal en dies que, com avui, una DANA afecta la costa valenciana.


Avui es podia observar la màquina pesant que construeix aquesta escullera de pedra, com anava situant el material sobre l'arena, encara que la situació de la mar no ha permés avançar massa les obres. De fet, i com es pot apreciar en les fotografies, la regeneració efectuada per Demarcació de Costes fa ara un mes ha quedat bastant malmesa, tant pels efectes del temporal que vam patir fa dues setmanes, com el que ens afecta avui mateix. 

 


L'Ajuntament,  que com hem dit no es competent en les obres que s'efectuen dins del domini marítim, una vegada Demarcació de Costes ha autoritzat l'actuació, ha donat totes les facilitats per a executar l'obra.

 

 

Mentrestant, la transgressió marina torna a afectar la platja, que s'ha quedat en una mínima part de l'arena que es va abocar, mentre el temporal ha començat ha deixar restes vegetals damunt l'arena, recentment netejada de canyes i altres objectes.