L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 27 de novembre del 2020

La proposta de noves mesures per a Nadal


La Consellera de Sanitat, Ana Barceló ha informat les noves mesures que proposarà en el Consell Interritorial (Al govern de Sánchez) per a Nadal i les festes de Cap d'Any i Reis, encara que aposta per un consens amb totes les comunitats. 

La consellera ha indicat que "el 92% dels brots procedeixen de reunions familiars o socials” i després ha explicat que la "responsabilitat individual personal és l'únic antivirus que tenim", ha explicat abans de començar a resumir les mesures que proposaran encara que ha assegurat.


Mesures per a Nadal:

Mesures de reunió

Mantindre en 6 persones les reunions d'àmbit social i ampliar a 10 persones en l'àmbit familiar  per als dies 24, 25 i 31 de desembre i  1, 5 i 6 de gener (nit de Nadal, Nadal, Nit de Cap d'Any, Any Nou, Nit de Reis i dia de Reis)

Eixos dies es permetrà la mobilitat entre autonomies.

Toc de queda

 Ampliar el toc de queda fins a la 1 de la matinada els dies assenyalats

Esdeveniments

El govern valencià demanarà que no se celebren esdeveniments de nivell tres i quatre: per exemple les cavalcades. Només es permetria una cavalcada estàtica, com un betlem, per poder controlar aforament, amb circuit d'entrada i eixida per evitar aglomeracions .

Trobades culturals

Es mantindran les mateixes mesures que existisquen abans de les festes nadalenques

Curses de Sant Silvestre

No han de celebrar-se si estem en un nivell d'alerta com les actuals