L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 26 de novembre del 2020

Els alumnes de 4t ESO C obtenen un accèssit en el "II Concurs Aturem les Violències Masclistes"'



Els alumnes de "4t ESO C" de  l'ES Jaume II el Just han aconseguit un accèssit en el "II Concurs Aturem les Violències Masclistes" organitzat per la Mancomunitat de la Safor com a contribució de l'ens comarcal a la lluita contra aquesta xacra social.

Els alumnes de 4t ESO C han participat sota la coordinació de la professora de biologia Carme Espí, membre de la Comissió d'Igualtat i Convivència de l'IES Jaume II el Just.

 

 Cal indicar que l'any passat van guanyar el 1er premi, i enguany aconsegueixen un meritori accèssit. El guardó els serà lliurat el pròxim dia 3 de desembre.

Us oferim el vídeo que han enregistrat per participar.