L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 2 de novembre del 2020

Tavernes incorpora 20 nous agents de la Policia Local


Tavernes  ha incorporat 20 nous agents al cos de la Policia Local, 16 dels quals accedeixen després de superar el procés selectiu de torn lliure i altres 4 agents mitjançant el torn de mobilitat. La incorporació dels nous agents permet ampliar la plantilla del cos policial valler i cobrir les places vacants per jubilacions i comissions de serveis.
 
 
 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana i responsable de la Policia Local, Josep Llàcer, i del regidor de Personal, Quique Chofre, els ha donat la benvinguda en el seu primer dia de treball al municipi valler.
 
 “La incorporació d’aquest grup d’agents suposa la millora d’un servei essencial en el dia a dia de Tavernes, ja que permet dotar el municipi de major vigilància per a incrementar la seguretat i la protecció de la ciutadania de Tavernes”, ha afirmat l’alcalde valler.
 
 

Els nous agents de la Policia Local de Tavernes han mostrat la seua satisfacció per incorporar-se al cos policial valler i han assenyalat que dedicaran tots els seus esforços per tal d’oferir el millor servei possible i garantir l’atenció i la seguretat a la població de Tavernes.

L'Ajuntament ha destinat recursos econòmics per a dotar de nou equipament i material tècnic el cos policial, amb la finalitat de facilitar i millorar el servei de la Policia Local.