L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 25 de novembre del 2020

Avui, 25N, "Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones".

 

 
Avui dia 25 de novembre celebrem el “Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones” on tindrem també un record molt emotiu de totes les víctimes del maltractament masclista, i fins i tot dels fills, víctimes també tantes vegades de les agressions a les mares.
 
I recordarem també les germanes Mirabal, representades en tanta simbologia amb tres papallones, on es recorda la seua mort assassinades per agents del dictador dominicà Trujilo simulant un accident de cotxe.
 
Avui és un dia de conscienciació col·lectiva envers la igualtat real, i que ha de començar en la nostra societat amb el treball des de menuts, amb l'educació de tota la societat des del primer moment als centres educatius on la matèria "Igualtat" hauria de ser una assignatura més i qualificada en les aules.
 
Una tasca en pro de la Igualtat i en la eliminació de la violència contra les dones en la qual tots i totes ens hem d'implicar i conscienciejar que no és només per al dia d'avui, sinó de tots els 365 dies de l'any perquè tot canvie i la igualtat real en tots els àmbits siga una realitat.