L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 23 de novembre del 2020

Mar de fons i de nou les canyes sobre la platja...

 
Els vallers i valleres que ahir aprofitant el bon temps s'acostaren a la platja a gaudir encara del sol i algun passeig a vora mar - el dia acompanyava- es trobaren amb la sorpresa que la mar havia arrossegat novament a l'arena una gran quantitat de material, majorment restes vegetals.

Semblava com si l'Ajuntament no hagués deixat acabada la neteja la setmana anterior, quan es va procedir a retirar els centenars de tones que damunt la platja havia deixat el temporal anterior i deixar l'arena neta com una patena. No era ara el mateix tipus de material, però al cap i a la fi, embruta i  s'haurà de netejar. 

 I és que, segons el grup de surfistes que hi havia en eixos moments practicant el seu esport favorit, hi havia mar de fons, maror, i les ones fins i tot arribaven a assolir els dos metres. Les fotografies d'ahir ens parlen de tot el que us estem dient.

I mentre tant, quedem a l'espera del que puga passar a partir de dimecres-dijous d'aquesta setmana quan, cada vegada més, es confirma una nova DANA que pot dur pluges localment fortes al territori valencià. Estarem prestos per informar aviat.


 I si això s'esdevé, i plou molt a la conca del Xúquer, és ben fàcil que la mar ens torne a omplir les platges de canyes. Mentre la Confederació no mamprenga en  seriosament un pla de neteja de llits de rius i barrancs, ho vorem moltes vegades. I les nostre platges, en estar al sud de la desembocadura del Xúquer, són les que més i majorment les reben.