L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 1 de novembre del 2020

Direcció General de Salut Pública aplica mesures preventives a les residències de majors de Tavernes


La Direcció General de Salut Pública ha pres un conjunt de mesures preventives per a les residencies de persones majors i persones discapacitats  valencianes,  entre les quals hi ha els centres de Tavernes. Les mesures tenen una durada de 14 dies a partir de demà 2 de novembre de 2020.

El text remés als centres assenyala que els criteris usats per prendre les mesures son la traçabilitat dels casos diagnosticats, la incidència acumulada, evolució de la incidència  I altres com els brots actius.

L’anàlisi d’aquests factors a data del Passat dia 29 d’octubre, aconsella aplicar mesures preventives adicions als centres de majors de l’Alcora, Ontinyent, Picassent, Tavernes, Xàtiva I Xirivella.

Entre aquestes mesures estan la suspensió de visites encara que es mantenen: les estrictes per raons sanitàries, acompanyament en cas de defunció imminent, ajuda a una descompensació neurocognitiva o visites a majors amb infecció resolta de fa 3 mesos, amb totes les precaucions.

Es mantindran i promouran les telefonades dels familiars i vídeo telefonada. Es pot autoritzar acostament familiar amb cita prèvia per contacte visual, sense entrar a l’edifici i a través de cristalls, etc.

Mai no es permetrà l’entrada a persones amb símptomes respiratoris o febra.

També se suspenen les eixides de centres assistencials, excepte les que siguen per causa mèdica, residents amb infecció resolta els darrers mesos amb precaució i si són eixides terapèutiques, d’esport o passeig dels residents sense simptomatologia.

Podeu llegir el document complet a continuació: