L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de novembre del 2020

Tavernes dedicarà els pròxims mesos més d'1 milió d'euros per al foment local. Són 5'8 milions els que ha aconseguit el govern municipal per a tallers d'ocupació


L'Ajuntament ha estat beneficiari els darrers mesos d’un total d’1.024.943,85 euros en ajudes per a desenvolupar tres programes de foment local, "Millorem l'entorn de Tavernes III", programa "Ecovid" de Labora i "Et Formem Espais en Verd", gràcies als quals es contractaran un total de 67 veïnes i veïns de Tavernes. Fotografia superior rebuda als contractats del programa "Ecovid".

Aquestes subvencions, aconseguides per a desenvolupar tres programes locals, se sumen les moltes altres subvencions aconseguides pel govern municipal de Compromís en la passada i l'actual a través de la regidoria de Foment Local, que presideix el regidor Josep Llácer de Compromís.La quantitat total aproximada és de 5'8 milions en subvencions de les Administracions, diners que s'han dedicat a programes i tallers d'ocupació que han facilitat la formació i treball de centenars de veïns i veïnes.
 
El regidor responsable de l'àrea de Foment Local, Josep Llácer, indicava que "mai cap govern municipal havia aconseguit tantes ajudes per a lluitar contra la desocupació".

Amb el milió aconseguit els darrers mesos, el govern municipal de l'Ajuntament engegarà: 
 
1) El taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes III" gràcies a una subvenció de 720.619,20 euros que permetrà la contractació de 30 alumnes i 6 professors durant un any.
 
2) L’escola taller "Et Formem Espais en Verd III" amb la contractació de 20 alumnes i 5 professors durant sis mesos en les especialitats de jardineria i acabats rígids, gràcies a la subvenció de 240.206,40 euros de Labora.

3)  El programa "ECOVID" de Labora, per al qual l’Ajuntament ha rebut una subvenció de 64.118,25 euros i que permetrà la incorporació a l’administració local sis persones majors de 30 anys desocupades com a conseqüència de la situació provocada per la COVID-19. Aquestes persones desenvoluparan les seues tasques en diferents departaments de l’ajuntament durant els pròxims sis mesos.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat el “ferm compromís de l’Ajuntament en fomentar l’ocupació i oferir oportunitats a la població desocupada per a formar-se i trobar una eixida laboral. Sempre és una magnífica notícia desenvolupar programes de foment local, però, més si cap, ho és poder donar feina a 67 veïnes i veïns davant esta situació d’inestabilitat provocada per la situació sanitària”.