L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 5 de novembre del 2020

Sense novetats en les dades de la Conselleria de Sanitat referents a la Valldigna i al departament de Gandia



Dos dies ja sense que Conselleria de Sanitat actualitze les xifres que va publicar el passat dimarts Les xifres que avui presentem són les mateixes que varem publicar el passat dimarts amb les dades referides al dia 1 de novembre, diumenge. No és cosa nostra, que ens dediquem a informar exactament del presenta en el web la Conselleria de Sanitat. Oferim per tant les xifres repetides oficials.
 
 - Tavernes: Suma 172 infeccions durant la pandèmia. Casos actius per PCR+ en els últims 14 dies són 61 amb una  incidència acumulada (IA) de 354 per cada 100.000 habitants. Defuncions total són 16. 
 
 - Barx amb un total de 16 infectats durant la pandèmia, fa molt de temps que no té cap cas d'infecció. La incidència acumulada (IA) és de  0,0 casos per cada 100.000 habitants. 

   - Benifairó té un total de 18 infeccions durant la pandèmia. Casos actius 8, amb la qual cosa presenta una incidència acumulada (IA) de 509 casos por cada 100.000 habitants els últims 14 dies. Cap defunció.

  - Simat  suma 26 casos durant la pandèmia. Té 5 casos actius i una incidència acumulada (IA) de 150 casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies. 1 defunció.

 

  Departament Sanitari de Gandia  

 


La situació en el Departament Sanitari de Gandia no és bona i les xifres de contagis localitzats amb PCR i els ingressos a l'hospital no millora. Les darrers proves han localitzat un total de 47 nous positius per Covid-19, segons fonts sanitàries de Gandia, ahir dimecres quan es van realitzar 350 test, amb un índex de positius del 13%. 

L'hospital Francesc de Borja compta a hores d'ara amb un total de 26 ingressos, dels quals 20 són en planta i 6 en la UCI.

Les dades del web de Conselleria, que com hem dit abans no han canviat, ens informen que el dia 1 de novembre hi havia 448 casos actius, amb una  incidència acumulada (IA) de 252 per 100.000 habitants els darrers 14 dies. Les defuncions totals: 37, sense variació.