L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de novembre del 2020

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Allò que val són les dades oficials


Allò que val són les dades oficials. Les dades de la IA (Incidència Acumulada) de Tavernes eren totalment coincidents, és la mateixa xifra de 383 per 100.000 del dia d'ahir, dilluns, que va publicar la nota oficial de l’Ajuntament i va ser confirmada per la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro en reunió ahir a l'Ajuntament. 

Per cert, la nota oficial de l'Ajuntament no apareix per a res, ni comentada ni esmentada ni publicada, en la ¿ressenya? que la portaveu del PP fa en el seu facebook. Una publicació que, com sempre ella fa, és en negatiu i on es pregunta a qui hem de creure els vallers i valleres. 

Una cosa sí que està ben clar: a ella mai no l’hem de creure. Tots tenim ben clar que hem de fer cas  i creure'ns les dades oficials, que la IA era ahir 383 per 100.000. Hem de saber també - cosa que la portaveu del PP amaga-  que són 200 punts per davall dels que hi havia fa una setmana. Avui amb la darrera actualització prevista, igual canvia. 

Mentrestant podeu llegir:

Nota oficial de l'Ajuntament que la portaveu del PP no publica  

La notícia en Levante-EMV

Nota oficial i informació oficial que ella amaga als veïns i veïnes vallers.

La portaveu del PP sempre ens interpreta la mateixa cançoneta, sempre en negatiu i la mateixa murga setmana darrere setmana. Demana a l’Ajuntament que informe ¿per a què?  quan ella, que és la portaveu i la responsable del major partit de l’oposició, no té el mínim de respecte als veïns i veïnes i no ens informa mai d’allò que publica oficialment l’Ajuntament tot i ser coses que sempre interessen a la ciutadania.  Però ell no informa mai. Res de res. Per què?

Mai cap informació en positiu de Tavernes: Exemples de la seua falta d'informació podem donar-ne molts, ara en direm uns quants de la darrer setmana: On està la informació que ha donat sobre l’electrificació immediata del Polígon el Golf? On ha publicat que ja estan aprovades les memòries valorades per a executar les obres de millora en els centre públics i que suposen milions en inversions?  Per què no ha dit res de les obres de millora en el sostre i menjador del CEIP Divina Aurora? S’ha fet ressò del programa de millora i naturalització del Llac de la Goleta que “A punt” va emetre fa uns dies?  Ha dit res de la millora de senyalització de la via publica?  Ha explicat que per quart any consecutiu s’està duent a cap el programa “Incorporat”?  Són algunes - hi ha més- qüestions locals només de la darrera setmana.  Mai diu res en positiu, sempre en negatiu.

I tornant a la pandèmia. Informació en té i molta per informar. Tots els dies, premsa, ràdio i televisió i la mateixa Conselleria de Sanitat publiquen les dades oficials. Són les dades que tots obtenim i que no ens arriben per ciència infusa o consultant una bola de cristall. Però cal tindre interés en consultar-los i dedicar temps i treball després per fer eixa informació que ella no fa. 

No li hem vist cap seguiment de les dades de la pandèmia, cap anàlisi, cap estudi publicat sobre l’evolució al llarg del temps. La seua mínima informació s'ha limitat, només les darreres setmanes i quan pitjor estava la cosa - sempre en negatiu-  a alguna captura de pantalla.  Igual és perquè la portaveu igualment desconeix, i per això no informa, que les dades les té a la mà, estan a l’abast de tots, diàriament es publiquen al web de la Conselleria de Sanitat.