L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 2 de novembre del 2020

Sense novetat quan a casos Covid-19 a la Valldigna i a la comarca. A l'espera de demà per conéixer la incidència del cap de setmana



 
Avui tenim un dia de respir: L'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat manté les mateixes dades de la darrera de divendres. Caldrà esperar a demà per comprovar quina ha estat la incidència dels dos brots últims confirmats per Conselleria a la nostra ciutat. Recordem que, com es pot comprovar en els quadres que publiquem, les dades s'informen en dos dies de retard.
 

Recordem les xifres de la Valldigna: 

 - Tavernes: 146 infeccions durant tota la pandèmia. Casos actius per PCR+ en els últims 14 dies són  38 i això implica una  incidència acumulada (IA) de 221 per cada 100.000 habitants. Les defuncions total són 16.
 
  - Barx no té cap novetat. Té un total de 16 infectats durant la pandèmia. En els últims 14 dies no ha tingut cap cas, amb la qual cosa la incidència acumulada (IA) és de  0,0 casos per cada 100.000 habitants. 

   - Benifairó té un total de 16 durant la pandèmia. Té 11 casos actius,  i una incidència acumulada (IA) de 700'19 casos por cada 100.000 habitants els últims 14 dies. Cap defunció.

  - Simat  suma 26 casos durant la pandèmia. Ara mateix té 7 casos actius i una incidència acumulada (IA) de 210 casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies. 1 defunció.

  Departament Sanitari de Gandia 

 


Les xifres de Conselleria, com a la Valldigna, són iguals que la darrera actualització. 

Un total des de l'inici de la pandèmia 1.649 i un total de 342 casos actius, amb una incidència acumulada actual (IA) de 192'4 per 100.000 habitants els darrers 14 dies.  Defuncions totals 37.

Les dades de l'Àrea de Salut d'avui mateix confirmen 100 nous casos positius des del divendres fins ahir diumenge, que foren 40. Aquests casos no estan encara inclosos en les dades anteriors. La xifra pot augmentar perquè encara s'estan analitzant proves realitzades el passat cap de setmana.

Dada positiva és que han baixat les hospitalitzacions: de 28 a 22, i d'aquest 18 estan en planta i 4 persones en la UCI.

Quan als brots que varem comentar el passat divendres (9 en total a tot el departament sanitari) cal remarca que tots són d'origen social, cosa que ens obliga a recordar que cal evitar tota activitat que no siga necessària.

De tota manera, es felicita a la ciutadania pel comportament general que ha tingut aquest cap de setmana durant la visita als cementeris per la festivitat de Tots Sants.