L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dijous, 26 de novembre de 2020

INFORME: Llum verda per a invertir més de 7 milions d'euros en les obres de millora dels centres publics de primària de Tavernes.

 .


La Conselleria d'Educació ha comunicat a l'Ajuntament l'aprovació de la memòria valorada del CEIP Magraner (foto superior) amb la qual cosa es passa a la fase de l'acceptació per part de l'Ajuntament de Tavernes de la “Delegació de Competències” per executar les obres de millora. Nomes hi faltava el CEIP Magraner dels centres públics de primària. 
 
Satisfacció en la comunitat educativa del centre davant una noticia que ens ha estat confirmada per la regidora d'Educació, Anna Bellver, de Compromís. La regidora nacionalista ha expressat la seua satisfecció "perquè ha estat molt de temps de treball i amb l'aprovació de la memòria del CEIP Magraner, i en ser l'últim centre public de primària que faltava, l'Ajuntament ja pot accedir a acceptar la delegació de les obres. És un gran avanç dins de tot l'entramat administratiu corresponent a l'execució de les obres de millora dels centres públics vallers. Una vegada aprovada en el ple municipal la “Delegació de Competències”, l’Ajuntament podrà contractar la redacció del projecte definitiu i després licitar, executar i dur la direcció de les obres de millora dels quatre centres públics de la ciutat". 
 
 
 
Les inversions totals previstes en els quatre centres són superiors als 7 milions d'euros, i les obres s'executarien dins del Pla Edificant de la la Conselleria d’Educació amb la col·laboració dels ajuntaments per a acurçar els terminis d’execució i així donar millor solucions a les necessitats dels centres educatius. Totes aquestes previsions d’obres s’han d’executar inicialment dins de l'actual legislatura, la del 2019-2023.
 
CEIP Magraner: Les obres programades en el CEIP Magraner tindrien un valor sobre els 2’3 milions, i serien per a executar la habilitació d’un menjador per a 90 alumenes, sala d’usos múltiples, aula per educació especial i aules de reforç a primària, així com també  un gimnàs integrat a l’espai cobert de la pista esportiva i espais auxiliars en els vestidors. Les previsions d’instal·lacions es contemplen amb una biblioteca i els despatx de la direcció i cap d’estudi.
 
El passat dia 17, ací  vam publicar que l'Ajuntament ja havia rebut l'aprovació definitiva de la memòria valorada dels CEIPs Divina Aurora, Sant Miquel i Alfàndec, que ara es completa amb el CEIP Magraner.  Recordem les obres compreses en les memòries valorades dels altres centres públics de primària
 Sant Miquel: la memòria valorada contempla un conjunt d’actuacions amb un valor superior a 1 milió d’euros per a efectuar millores en les aules, l’habilitació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat al centre educatiu, l’ampliació del gimnàs, el menjador i la planta baixa de l’escola, la millora de la tanca exterior i l’enderrocament i reconstrucció del mur de contenció de la zona de jocs, tot seguint com hem dit les directrius marcades per la Conselleria en les visites efectuades.Divina Aurora: Es preveuen obres per valor superior als 3 milions. La memòria contempla una sala polivalent d’usos múltiples, amb 90 metres de superfície, l’habilitació de l’aula informàtica de 75 metres, la biblioteca de 50 metres, un gimnàs  i aules de recolzament per a Primària i Educació Especial de 25 metre, un aula polivalent de 50 metres per educació infantil a més d’altres per a usos dels equips docents, alhora que es reubicarà l’entrada principal per complir amb l’accessibilitat i la instal·lació d’un ascensor.
Alfàndec: es contemple obres per valor de  800.000 amb la instal·lació de dos sistemes d’ascensor, nous lavabos al pavelló infantil, lavabos adaptats i per al professorat, la modificació de l’accés nord per complir amb l’accessibilitat així com millores en finestres del pavelló infantils. Es contempla també un gimnàs al primer mòdul amb vestidors, lavabos, magatzem i una sala per a la caldera.


Cap comentari: